Meer informatie over surflessen of surfkamp? Bel 06-28700632 of kom langs, Surfschool Paradiso, Uilenweg 8 in Lelystad.
Surfschool Paradiso logo
windsurfer

NIEUW: SUPPEN (Stand Up Paddling)

Deze trend die over is komen waaien uit Hawaii gaat het helemaal worden deze zomer. Suppen is wereldwijd de snelst groeiende watersport en dat is heel begrijpelijk. Je speelt met de krachten van het water. Heb je eenmaal je eerste golf gepakt en de power gevoeld van alle energie die daarbij vrij komt, dan wil je meer! Voor suppen heb je een een groot golfsurfboard nodig en een peddel. Eén van de grote voordelen van suppen is dat je in één dag al behoorlijk de beachbink of beachbabe bent. Het grotere board maakt evenwicht houden zo gemakkelijk mogelijk.

Wil je het eens proberen?

Leer onder begeleiding, binnen 1 uur, het suppen onder de knie te krijgen. Na de les mag men zelf nog 1,5 uur suppen op ‘t Bovenwater. De kosten zijn € 35,- p.p. (min. 2 personen) inclusief koffie of thee. Naast ontspannend varen wordt suppen ook als serieuze workout gebruikt. Door met de juiste lichaamshouding te suppen kan men benen, billen, rug, armen en schouders effectief trainen.

>> Bekijk hier de complete foto-slideshow van Suppen


Wat doen wij?

Wij verzorgen SUP-les, verhuur en sup-arrangementen voor groepsuitjes. Het is ook mogelijk een clinic of een workshop paddleboarden te volgen als bedrijfsuitje. Waarom suppen? Het is super leuk. Met paddle boarden gebruik je 95% van je spieren. Zonder dat je het door hebt, heb je een geweldige workout. Met Sup-surfen heb je van het begin af veel plezier.

Huren?

Kun je al suppen? Dan is het mogelijk om bij ons een sup-board te huren. De sup-boards zijn duurzaam, snel en erg stabiel.

>> Bekijk de tarieven